RSS

divendres, 11 de desembre de 2009

Les TIC a les aules

Explorant per Internet he trobat una pàgina web molt interessant que es diu Educ@conTIC. Aquesta ens pot ser molt útil a l'hora d'introduir, al nostre futur com a mestres, les TIC dintre de l'aula. 
Dintre d'aquesta web hi trobaràs vàries seccions: 
  • Bloc. On trobaràs tot el que necessites per estar a l’última de les TIC.
  • Catàleg TIC. En aquesta secció hi ha els recursos educatius més interessants, podent realitzar les teves cerques segons el nivell educatiu i el tipus de recurs que necessitis. 
  • Destacats. Aquí hi ha una selecció de les notícies i els post sobre les TIC a les aules més interessants de cada setmana. 
  • Recursos. Aquesta és una guia de recursos amb diferents maneres d'introduir les TIC a l'aula.
  • Segueix-nos. On pots seguir unes altres xarxes socials i, inclús, inserir altres enllaços que et semblin interessants i així poder compartir aquesta informació sobre les TIC amb altres usuaris.

M'ha semblat adient posar aquesta informació al bloc ja que hem d'estar al dia de les innovacions educatives. Educ@conTIC et permet estar actualitzat pel que fa la introducció de les TIC a les aules i poder explicar les teves experiències, debatre, compartir recursos i mantenir-te actualitzat en tot moment en el món de les TIC a les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada