RSS

dissabte, 31 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

Sirena en Acció


La Diana és una noia de vint-i-dos anys, amb el cabell ros, llarg i llis. Els seus ulls són verds i riallers. No és alta però tampoc és baixa. Tots el seu cos desprèn alegria i jovialitat, amb molta carisma. Té facilitat per relacionar-se amb tothom, positiva i amb una energia que encomana a qualsevol. És una noia amb la que hi pots comptar sempre. «Què no podria dir de la Diana que no fos positiu?»

Amb aquesta fotografia el que he volgut ressaltar és una tasca molt important que exerceix a la seva vida, la seva feina com a monitora de nens discapacitats. He decidit posar el títol de «Sirena en Acció» reflectint la acció tant important que fa amb aquests nens, la lluita diària per ajudar-los i sobretot, el més important, estimar-los.
A la fotografia es poden veure diferents imatges posades de manera desendreçada com si fos un trencaclosques però, en realitat no estan desendreçades, perquè al estar juntes tenen un sentit ple, no podrien anar una sense l’altra, perquè sigui una imatge completa del que vull transmetre han d’estar unides sense donar importància al seu ordre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada