RSS

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Anunci MIXTA

A continuació podeu veure l'anunci de Mixta, un tipus de cervesa del Grup Mahou San Miguel.

El primer missatge al començar l’anunci diu “OPTIMIXTA con X de MIXTA”, relacionant la paraula optimista amb la cervesa. I en acabar, ens torna a dir el nom de la cervesa “MIXTA”.
Aquest, és un anunci diferent, original, divertit, de curta durada i fàcil de recordar; està fet d'aquesta manera amb la intenció d’associar-lo amb allò que estan promocionant, en aquest cas, amb una cervesa que es diu MIXTA. «Qui no parla dels anuncis de Mixta?»
Com a decorat tenim una peixera en la que hi ha dos peixos i un d’ells busca el camí de sortida insistentment, «una situació bastant còmica, oi?» En un principi es fa un primer pla amb els peixos per donar importància al diàleg del peix i, conforme va passant l’anunci, aquesta es va allunyant fins arribar a veure el context on es produeix aquesta situació: una peixera que està al damunt d’un bufet al saló d’una casa. Al finalitzar l’anunci sense tenir res a veure amb el que estàs veient de cop et surt la imatge de la cervesa amb l'eslògan "sabe a MIXTA".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada